ONTDEK CASUAL FINE DINING IN MALDEN

Een onvergetelijke eetervaring in de omgeving van Nijmegen. Ons team combineert verfijnde gerechten met topwijnen in een warme sfeer. Kom langs en maak een onvergetelijke herinnering.

EEN UNIEKE ERVARING BIJ RESTAURANT LIME

Bij Restaurant Lime in Malden, nabij Nijmegen, beleeft u een unieke eetervaring. Ons gepassioneerde team combineert verfijnde gerechten met zorgvuldig geselecteerde Europese topwijnen, allemaal in een warme en uitnodigende sfeer. Of u nu komt voor een intieme avond, een feestelijke gelegenheid of een bijzondere culinaire ontdekking, bij Lime zorgen we ervoor dat elke maaltijd een onvergetelijk moment wordt. Kom langs en ontdek zelf de perfectie van onze keuken en de gastvrijheid van ons team.

ONS GEPASSIONEERDE EN SMAAKVOLLE TEAM

Bij Restaurant Lime staat een team van ervaren koks klaar om u de beste culinaire ervaring te bieden. Onze chef-koks brengen jarenlange expertise en passie voor koken samen om verfijnde gerechten te creƫren die uw smaakpapillen prikkelen. Wat ons uniek maakt, is niet alleen de kwaliteit van onze keuken, maar ook onze toewijding aan het opleiden van nieuwe talenten binnen ons geweldige team. Bij Lime krijgt iedereen de kans om te leren en te groeien in een inspirerende omgeving.

Daarnaast zijn we trots op onze samenwerking met Kiemkracht64, een duurzame locatie in Malden die zich richt op de verbinding tussen mens en natuur. Kiemkracht64 beheert een prachtig stuk land waar biologisch en regeneratief geteeld voedsel centraal staat.